O nama

O nama


AKROPOLA IMMOBILIEN - agencija za posredovanje u prometu nekretninama.

Akropola Immobilien djeluje regionalno, na području Istarske županije (Pula, Istra – Hrvatska) te pruža pun spektar usluga. Smješteni smo u neposrednoj blizini poznate Pulske arene točnije u Istarskoj 17.

Na raspolaganju Vam stojimo cijeli dan te ćemo za Vas posredovati u prodaji, kupnji, iznajmljivanju. Nudimo Vam  različite nekretnine koje će zadovoljiti sve vaše zahtjeve, idealne prilike za investicije, nekretnine koje su spremne za useljenje, buduće projekte, ključ u ruke, usluge savjetovanja. Surađujemo sa velikim i malim investitorima na području Istre, unaprijed znamo gdje i kada će se započeti gradnja. Ono čime se ističemo je to što prepoznajemo potrebu za fleksibilnošću, poduzetnošću i upornošću.

Naš moto je profesionalizam i diskretnost - zadovoljni klijenti naša su najbolja referenca. 

O Istri

Istra je poluotok na sjeveru Hrvatske, u današnje vrijeme sve poznatija lokacija državljana Njemačke, Italije, Slovenije, Austrije i ostalih zemalja.  Istra je drugačija od ostatka Hrvatske. Davno su joj Rimljani nadjenuli ime "Terra Magica". Bila je u talijanskom posjedu sve do iza Drugog svjetskog rata. Ima poznatu i priznatu gastronomiju, obilje tartufa, vrhunska vina i maslinova ulja svjetske klase. Njezine ljepote su vrlo pristupačne, a unutrašnjost je lijepa kao i obala. Izrazito dobro je cestovno povezana, iako je javni prijevoz ograničavajući. Ako imate vremena za najam automobila ili vožnju Istrom, oduševit će vas krajolici, čudna i lijepa istarska sela, kamene kuće, tradicionalnost, kultura, krasni rimski gradovi i bogata, šarolika priroda.


 

Pula

Poznata po svom koloseumu, Pula je nekad bila središte Habsburške brodogradnje. I danas je živa luka koja godišnje otpremi milijune tona tereta u svijet. Centar grada obiluje uredima i trgovinama, velikom natkrivenom tržnicom i ribarnicom dok vanjština obiluje prekrasnim plažama i raznim sportskim mogućnostima kao što su Wake Park Stoja, kajak ture po našim prekrasnim špiljama, biciklizam, jedrenje, windsurf, ronjenje, jahanje i brojne druge aktivnosti. Kako god vam se činilo, Pula ima puno toga za pokazati posjetiteljima, no za uživanje se treba potruditi. Počnite s Lukom Sergijevaca ili Zlatnim vratima, zatim Forumom, Augustovim hramom, pa ako ne stignete ništa drugo, makar uhvatite brod za Brijune iz Fažane. Dozvolite Puli da Vam pokaže svoju povijest. Stavite ruksak na leđa, unajmite bicikl i zapedalirajte u znamenitosti ovog divnog grada.
 

Naša adresa:
AKROPOLA IMMOBILIEN
Istarska ulica 17
52100 Pula


OPĆI UVJETI POSLOVANJA